DE 10 GEZONDSTE GROENTEN
We hebben er al over geschreven: als je gezond wilt eten, vermijd je best zaken als rood vlees, bewerkt vlees, suiker- rijke drankjes, burgers, macaroni en kaas, pizza…
Lees meer
|
|
ZOVEEL MEER DAN EEN GEWONE BBQ
Wat is er zaliger dan samen genieten van een zomerse BBQ, begeleid door het vrolijke getinkel van glazen en de heerlijke geur van kruiden die je neus prikkelt?
Lees meer
|
De beste chefs
Wie is de beste chef van het jaar? En wie is het best in zijn of haar gastronomisch domein? Het is elk jaar weer een relevante vraag die miljoenen lekkerbekken bezighoudt…
Lees meer
|
|
Impact van voeding
Maar al te vaak beperken diëtisten zich tot aanbevelingen die enkel rekening houden met de hoeveelheid kool-hydraten, proteïnen en vetten die in ons voedsel zit…
Lees meer
|
10 misselijkmakende wereldrecords eten
Er zijn helden en dan zijn er hélden: de onverschrokken, moedige krijgers die hun hele lijf zonder verpinken met pure doodsverachting in de strijd gooien. De Vikings…
Lees meer
|
|
Smaakmeesters Deluxe biedt totaalbeleving bij gastronomische restaurants
Op 1, 2 en 3 oktober 2021 vond de zevende editie van Smaakmeesters plaats, hét culinaire festival van stad Antwerpen. Het wordt een Deluxe-editie. Nieuw dit jaar…
Lees meer
|
Authentieke Thaise Keuken
Restaurant Laan Thai is gespecialiseerd in klassieke Thaise gerechten. Om van de specialiteiten te genieten, spring je best gewoon eens binnen. Het restaurant…
Lees meer / Tel:03 344.63.15
|
|
Wat te doen tegen overgewicht?
45% van alle Vlamingen leidt aan overgewicht en 63% beweegt onvoldoende. Behoort u ook tot deze categorie? Dan weet Proti Balance raad! Steeds meer…
Lees meer / www.proti-balance.be
|
langer leven door te vasten
Vasten. Het idee alleen al zorgt bij heel wat mensen voor angst, onvrijwillige rillingen, spontane braakneigingen en hevige paniekaanvallen. Het wordt bovendien vaak…
Lees meer
|
|
TRENDS OM TE VERGETEN
2020 is ondertussen al een tijdje bezig en het ziet ernaar uit dat we aan de vooravond van het nieuwe decennium, dat volgend jaar begint, klaar zijn…
Lees meer
|
DE NIEUWSTE INZICHTEN ROND VOEDSEL
Dankzij het internet – en vooral dankzij zoekmachines als Google – is het tegenwoordig mogelijk om heel snel informatie te vinden over een schijnbaar (telbaar) oneindig aantal…
Lees meer
|
|
DE 10 BESTE MODERNE COCKTAILS
Toegegeven: we hebben een haat-liefdeverhouding met cocktails en dat heeft alles te maken met de veel te zoete fruitsapmengelingen die we te pas en te onpas…
Lees meer
|
BRASSERIE MARIE
Tafelen met zicht op het Albertkanaal
Vijf jaar geleden opende Brasserie Marie haar deuren voor het grote publiek. Op zeer korte tijd is deze brasserie ‘the place to be’ van de streek geworden…
Lees meer / www.brasseriemarie.com
|
|
DE DAGDAGELIJKSE REALITEIT IN EEN RESTAURANT
Wie al eens even heeft meegedraaid achter de schermen van een goed restaurant, weet het wel: er komt heel wat meer bij kijken dan enkel wat eten klaarmaken…
Lees meer
|
10 SLIMME OPLOSSINGEN VOOR ONZE VOEDSELPROBLEMEN
In Belgenland is het nog niet zo ver, maar in de Verenigde Staten lijkt het erop alsof robots het pizzagebeuren aan het overnemen zijn. Bij Zume in Californië wordt het…
Lees meer
|
|
Bistro Voldaan
Op 11 oktober 2017 openden wij Bistro VolDaan. VolDaan is gevestigd in een authentieke hoeve uit 1911 aan de buitenrand van de historische stad Lier. De…
Lees meer / http://www.bistrovoldaan.be
|