Batterijen opgeladen? Houden zo!

De zomer is voor velen een periode waar ze naar uitkeken om de sleur te doorbreken met vakanties, uitstapjes, vele ontmoetingen met vrienden en familie enz. Kortom, allemaal dingen waar we energie uithalen! Maar aan al die mooie liedjes komt een einde en na de ontspanning is het weer tijd om erin te vliegen thuis, op het werk en tijdens het sporten. Om niet meteen dat goede gevoel kwijt te raken, is een goede ondersteuning de sleutel tot uw succes.

Energiepeil hoog houden

Denken aan het einde van de zomer zorgt vaak al voor die gekende energiedip. U begint vol goede moed aan de dag, maar na de middagpauze wordt het vaak toch moeilijk. Tijd om uw lichaam extra te ondersteunen! Een energiesupplement zoals X-Nutri Full NRG zorgt weer voor opgeladen batterijen. Ook een dagelijkse dosis magnesium is raadzaam om de dag vol energie af te werken. Door te kiezen voor een vloeibare formule met extra vitamine B6 zoals de formule van X-Nutri, neemt u dit mineraal nog beter op en plukt u dus des te meer de vruchten. Het klinkt misschien gek in de oren, maar door te kiezen voor een fysieke activiteit, zal u zich energieker voelen dan wanneer u kiest voor een avond voor de tv. Dat komt door stofjes in de hersenen die geactiveerd worden, waardoor u zich ook nog eens gelukkiger zal voelen. Kies er best wel voor om de juiste voeding te gebruiken en voldoende te hydrateren tijdens een sportsessie met bijvoorbeeld de sportdranken van Concap.

Sterke weerstand opbouwen tegen die winterdip

Met het einde van de zomer dalen ook de temperaturen. Naast uw energieniveau heeft dat vaak ook een negatieve invloed op uw weerstand. Daarom is het een goed idee om uw lichaam hierbij extra te ondersteunen en dat kan prima met een weerstandbooster zoals X-Nutri Immune Defense. Ook extra vitamine C en multivitaminen boosten uw immuniteit, zodat de overstap naar de donkere dagen voortaan veel beter gaat. Shoppen met korting? Deze supplementen bundelden we in het weerstandpakket.

En wat met die vakantiekilo’s?

Behalve goede herinneringen houden sommigen onder ons aan het gebrek aan regelmaat en vakantie vaak ook wat extra gewicht over. En hoe meer gewicht we meesleuren, hoe meer energie dat van ons lichaam vraagt.

Begin daarom bij de basis en speel die kilo’s even snel weer kwijt als dat u ze heeft opgestapeld. U kan hiervoor gebruik maken van een proteïnedieet op maat met de hulp van onze partner Proti Balance. Zo wordt u opgevolgd en bijgestaan met tips en receptideetjes. Hoeft het voor u allemaal niet zo drastisch? Dan kan u kiezen voor een Slim Pack met X-Nutri Detox caps, X-Nutri A.C. en L-carnitine als hulpmiddeltje om uw overtollig vet snel te verbranden. Of u kan natuurlijk ook hier kiezen voor meer beweging en beperkte aanpassingen aan uw voedingspatroon met behulp van ons advies.

 

Interessante tips, maar nog niet helemaal wat u precies zocht?

Neem dan contact op met onze voedingscoach Natacha. Zij deelt met plezier nog veel meer van haar kennis. Bereikbaar via www.concap.be of 014 22 60 47

Most Popular

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

U ontvangt geen spam, enkel de laatste nieuwtjes en updates…

Dit verhaal delen:

Meer berichten

Lifestyle

To Walk Again

De geliefde van een vriend had een ongeval en heeft sindsdien een beperking. Na 6 maanden stopt de revalidatie en moeten ze zich erbij neerleggen dat er eigenlijk geen verdere hulp meer geboden wordt. Wat nu…?

Lees Meer »
Trending

‘Set sail’ to Amalfi en Sicily met de Star Clipper

The world is a book and those who do not travel read only one page”

Deze spreuk raakt een gevoelige snaar. Reizen heb ik altijd heel uitdagend, avontuurlijk en fascinerend gevonden. Het vooraf plannen, de dagen aftellen en het ongeduld waarmee je uitkijkt naar die dag. Het geeft je vlinders

Lees Meer »
Art & Culture

Een kunstwerk waar jouw interieur om vraagt

Nicoline Ruiz, een Belgische kunstenares met Spaanse roots, geeft jouw interieur of toonzaal precies die artistieke touch waar die om vraagt. Formaat, materiaal en kleuren worden helemaal afgestemd op de plaats die je een elegante meerwaarde wil geven.

Lees Meer »
Lifestyle

Interview met Freelancefotograaf Joeri Peeters

Joeri Peeters behaalde in 2021 het QEP-label (Qualified European Photographer) in de categorie fashion. Het betekent een erkenning en beloning van professionele fotografen voor uitmuntendheid in hun fotografisch werk. Hij reisde de voorbije jaren ook enkele malen naar Londen als officieel fotograaf van Gary Numan en fotografeerde de man zowel

Lees Meer »