De juiste raad voor elke maat

Lonali lingerie is een gevestigde waarde in Turnhout. Bij Nancy en haar team kom je voor een heel sociale en persoonlijke aanpak. “Ten eerste luisteren we naar jouw wensen, peilen we naar de vorige aankopen en informeren we waar er eventueel problemen zijn”, zegt Nancy. “Vervolgens zorgen we voor een correcte opmeting. Dan adviseren we jou in jouw zoektocht naar perfect zittende lingerie. Zo komen we tot ons ultieme doel: lingerie die voelt als een tweede huid. Als je lingerie goed zit, voel jij je beter in je vel.”

Onze slogan is niet voor niets ‘de juiste raad voor elke maat’. Wij hebben meer dan 100 maten op voorraad. Kwalitatieve lingerie doet wonderen Als dames hun kleding over hun nieuwe lingerie passen, staan ze versteld van het verschil. Lingerie die op jouw lijf geschreven is, zorgt voor een prachtig silhouet en dat uit zich in meer zelfvertrouwen. Als we iemand in het pashokje zien blaken van vertrouwen, is onze dag geslaagd.”

Er wordt bij Lonali lingerie steeds rekening gehouden met jouw privacy. “Niets is zo vervelend als een verkoopster die plots in het pashokje staat. We bespreken alles stap voor stap.” Buiten haar luisterend oor voegt Nancy een brok ervaring in de sector toe om haar klanten deskundig te adviseren. Hierdoor zal er steeds oplossingsgericht gedacht worden. “De nieuwe trends in de lingerie zijn vooral kleuren maar dan wel de gedempte, rustige kleuren zoals groen, geel, violet…”, somt ze op.

Vijf jaar geleden hebben we beslist om nog maar heel beperkt nachtmode aan te bieden en heel het hiervoor voorziene budget bij de badmode te voegen. Zo hebben we zo’n twintigtal merken aan badmode in huis. Hierdoor hebben we het grootste aanbod van badmode in de regio. We mogen ons dus dus zeker de badmode specialist noemen, zowel in de zomer- als in de wintercollecties. De nieuwe trends zijn frisse kleuren en veel ruches. Samen zoeken we voor jou naar die unieke stukken waarin jij je helemaal zelfzeker voelt. Je kan onze uitgebreide collecties ontdekken in de typische, gezellige Lonali-sfeer, waar de koffie altijd voor je klaarstaat.”

Most Popular

To Walk Again

De geliefde van een vriend had een ongeval en heeft sindsdien een beperking. Na 6 maanden stopt de revalidatie en moeten ze zich erbij neerleggen dat er eigenlijk geen verdere

Nu lezen »

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

U ontvangt geen spam, enkel de laatste nieuwtjes en updates…

Dit verhaal delen:

Meer berichten

Trending

‘Set sail’ to Amalfi en Sicily met de Star Clipper

The world is a book and those who do not travel read only one page”

Deze spreuk raakt een gevoelige snaar. Reizen heb ik altijd heel uitdagend, avontuurlijk en fascinerend gevonden. Het vooraf plannen, de dagen aftellen en het ongeduld waarmee je uitkijkt naar die dag. Het geeft je vlinders

Lees Meer »
Art & Culture

Een kunstwerk waar jouw interieur om vraagt

Nicoline Ruiz, een Belgische kunstenares met Spaanse roots, geeft jouw interieur of toonzaal precies die artistieke touch waar die om vraagt. Formaat, materiaal en kleuren worden helemaal afgestemd op de plaats die je een elegante meerwaarde wil geven.

Lees Meer »
Lifestyle

Interview met Freelancefotograaf Joeri Peeters

Joeri Peeters behaalde in 2021 het QEP-label (Qualified European Photographer) in de categorie fashion. Het betekent een erkenning en beloning van professionele fotografen voor uitmuntendheid in hun fotografisch werk. Hij reisde de voorbije jaren ook enkele malen naar Londen als officieel fotograaf van Gary Numan en fotografeerde de man zowel

Lees Meer »