Drankentraditie sinds 1930

Dranken Vertessen staat al sinds 1930 dag in dag uit paraat voor de vele trouwe klanten, zowel bedrijven, particulieren als grote en kleine organisaties. En dit met een grote souplesse en klantgerichtheid, die familiebedrijven eigen is.

Ben Vertessen is al de vierde generatie aan het roer van deze Beringse traditie in de betere dranken. “Mijn betovergrootvader zette meer dan 90 jaar geleden de eerste stappen met paard en kar”, blikt hij terug. De enthousiaste zaakvoerder springt zelf nog met veel plezier in waar nodig. “We hebben een sterk team van dertien mensen. Ik help in het kantoor, in het magazijn en spring in de vrachtwagen. Het persoonlijke contact met de klanten is één van onze sterktes. Samen met mijn echtgenote Maren, die de administratie voor haar rekening neemt, vorm ik een geoliede tandem. We hebben ondertussen onze afzetmarkt verruimd naar Noord-Limburg, Brabant en de Kempen. We hebben ook een webshop waarop online besteld kan worden door particulieren en bedrijven. Vandaag besteld is morgen aan huis geleverd.”

Met zijn flexibele, persoonlijke service is Dranken Vertessen een gegeerde partner voor evenementen groot en klein. Van Paal op Stelten tot 12 inch Lovers tot Rock Olmen: ze werken graag samen met Ben en zijn team. “Elke klant telt voor ons, minimumafnames zijn er niet en we leveren binnen de 24 uur”, legt hij uit. Bestellen kan via telefoon of mail, maar evengoed via Whatsapp. De klant kiest wat het gemakkelijkste is. Hij of zij kan bovendien altijd op ons rekenen. Wij zijn 24 op 24 en 7 op 7 stand-by. Dat is handig voor events. Als zij door de drankvoorraad heen dreigen te raken, volstaat een telefoontje en ik spring in de wagen. Dat is een service die fel gewaardeerd wordt.”

De groei staat het lokale en duurzame karakter van het bedrijf niet in de weg. “Gezond groeien” is ons motto. Daarvoor zetten we doelbewust in op lokale en duurzame producten. We werken bijvoorbeeld samen met een wijndomein uit de buurt. Bovendien kan je bij ons ook materiaal huren zoals togen, koelcellen, frigo’s of receptietafels. Ook op die manier proberen we het verschil te maken“, besluit Ben.

Most Popular

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

U ontvangt geen spam, enkel de laatste nieuwtjes en updates…

Dit verhaal delen:

Meer berichten

Lifestyle

To Walk Again

De geliefde van een vriend had een ongeval en heeft sindsdien een beperking. Na 6 maanden stopt de revalidatie en moeten ze zich erbij neerleggen dat er eigenlijk geen verdere hulp meer geboden wordt. Wat nu…?

Lees Meer »
Trending

‘Set sail’ to Amalfi en Sicily met de Star Clipper

The world is a book and those who do not travel read only one page”

Deze spreuk raakt een gevoelige snaar. Reizen heb ik altijd heel uitdagend, avontuurlijk en fascinerend gevonden. Het vooraf plannen, de dagen aftellen en het ongeduld waarmee je uitkijkt naar die dag. Het geeft je vlinders

Lees Meer »
Art & Culture

Een kunstwerk waar jouw interieur om vraagt

Nicoline Ruiz, een Belgische kunstenares met Spaanse roots, geeft jouw interieur of toonzaal precies die artistieke touch waar die om vraagt. Formaat, materiaal en kleuren worden helemaal afgestemd op de plaats die je een elegante meerwaarde wil geven.

Lees Meer »
Lifestyle

Interview met Freelancefotograaf Joeri Peeters

Joeri Peeters behaalde in 2021 het QEP-label (Qualified European Photographer) in de categorie fashion. Het betekent een erkenning en beloning van professionele fotografen voor uitmuntendheid in hun fotografisch werk. Hij reisde de voorbije jaren ook enkele malen naar Londen als officieel fotograaf van Gary Numan en fotografeerde de man zowel

Lees Meer »