Interieur en service op maat

Met de afdelingen Home Decor en Floor Concepts bestrijkt Grutman Home Decor het hele interieurplaatje. Van het kleinste decoratief detail tot een totaalconcept: alles is in betrouwbare handen van deze familiezaak met de wortels diep in de sector. Laat je inspireren in de toonzalen en de kijkwoning en beleef de service op maat van het hele Grutman-team!

Grutman Home Decor nv is een familiebedrijf met een stevige traditie. Aimé Grutman, grootvader van de huidige zaakvoerders Jean-Claude en Polo, runde een drogisterij/verfhandel, opgericht in 1936. Met de derde generatie aan het roer is Grutman Home Decor uitgegroeid van een vloerbekleding- en tapijtenspecialist tot een totaalconcept-interieurzaak met twee aparte, stijlvolle locaties in Hasselt.

Langs de Grote Ring vind je Grutman Floor Concepts, met specialisatie parket en vloerbekledingen. In de toonzaal word je geïnspireerd door een uitzonderlijk breed assortiment van houten en soepele vloerbekledingen, zowel voor de particuliere als de professionele projectmarkt. Dankzij een ervaren plaatsings- en onderhoudsdienst van eigen vakmensen wordt de kwaliteit gewaarborgd.

De interieurzaak Grutman Home Decor vind je in hartje Hasselt. De toonzaal biedt liefst 1.500m² aan interieurmogelijkheden, met een aparte kijkwoning en de afdelingen tapijten, wand- en raambekledingen, slaap- en zitcomfort, maatwerk meubelen en kleine decoratie. Voor wie graag ‘all- in’ gaat met Grutman, is er het voordelige totaalconcept. Mochten in het interieurproject ruwbouwaspecten betrokken zijn, worden een betrouwbare partner-architect en een bouwteam (voor sanitair, isolatie, elektro…) ingeschakeld. De inspirerende kijkwoning is het smaakvolle visitekaartje van de hechte samenwerking van dit ‘G7-team’.

De woorden kwaliteit en vertrouwen zijn cliché geworden in het ondernemersjargon, maar ze zijn in hun essentie echt wel de twee sleutelbegrippen van onze filosofie”, verzekert zaakvoerder Polo. “Persoonlijke begeleiding op maat bij de verkoop staat centraal, ook bij de realisatie van interieuropdrachten. Een project begint vaak al vroeg in het proces, bijvoorbeeld met een parketvloer in de afdeling Floor Concepts. Geheel vrijblijvend kan de klant het totaalplaatje verder opbouwen, al dan niet met begeleiding door één van onze interieurstylisten. Niets moet, alles kan! Maar het geeft rust als je – binnen één bedrijf en voor elk aspect – zowel een centraal coördinerend interieuradviseur als vakspecialisten ‘per afdeling’ ter beschikking hebt.

We zijn er best fier op dat we zo’n breed aanbod en een trouw cliënteel hebben opgebouwd. Zonder een uitstekend team van medewerkers zou dit nooit lukken. Uiteraard zijn we helemaal mee met digitale marketing, maar door onze persoonlijke maatwerkaanpak zijn we toch veeleer gefocust op klanttevredenheid en mond-aan-mondreclame.”

Most Popular

To Walk Again

De geliefde van een vriend had een ongeval en heeft sindsdien een beperking. Na 6 maanden stopt de revalidatie en moeten ze zich erbij neerleggen dat er eigenlijk geen verdere

Nu lezen »

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

U ontvangt geen spam, enkel de laatste nieuwtjes en updates…

Dit verhaal delen:

Meer berichten

Trending

‘Set sail’ to Amalfi en Sicily met de Star Clipper

The world is a book and those who do not travel read only one page”

Deze spreuk raakt een gevoelige snaar. Reizen heb ik altijd heel uitdagend, avontuurlijk en fascinerend gevonden. Het vooraf plannen, de dagen aftellen en het ongeduld waarmee je uitkijkt naar die dag. Het geeft je vlinders

Lees Meer »
Art & Culture

Een kunstwerk waar jouw interieur om vraagt

Nicoline Ruiz, een Belgische kunstenares met Spaanse roots, geeft jouw interieur of toonzaal precies die artistieke touch waar die om vraagt. Formaat, materiaal en kleuren worden helemaal afgestemd op de plaats die je een elegante meerwaarde wil geven.

Lees Meer »
Lifestyle

Interview met Freelancefotograaf Joeri Peeters

Joeri Peeters behaalde in 2021 het QEP-label (Qualified European Photographer) in de categorie fashion. Het betekent een erkenning en beloning van professionele fotografen voor uitmuntendheid in hun fotografisch werk. Hij reisde de voorbije jaren ook enkele malen naar Londen als officieel fotograaf van Gary Numan en fotografeerde de man zowel

Lees Meer »