De ultieme kwaliteit en elegantie komen nog altijd uit Italië, ook in badkamers. De meubels van Casabath zijn daar een typevoorbeeld van. Staaltjes van de oneindige troeven van dit Italiaanse merk van badkamermaterialen zijn te bewonderen in de toonzaal van VERSANI, exclusief verdeler voor België, en in deze van de Waaslandse installateur Camee.

Als gereputeerd specialist in sanitair en verwarming, met een neus voor Italiaanse finesse, is de Kempense groothandel VERSANI verdeler van Casabath voor ons land. Daar maken installatiebedrijven met oog voor kwaliteit en klasse dankbaar gebruik van. De Waaslandse gespecialiseerde installateur Camee is daar een van. Camee werkt uitsluitend met hoogwaardige materialen. Een van de huismerken is daarom Casabath. Deze Italiaanse fabrikant van badkamermeubelen zweert bij kwalitatieve materialen als aluminium, marmer, eikenhout, graniet en monolith. Het volledige productieproces is in eigen handen van dit familiebedrijf met zijn gepassioneerde medewerkers. Dat zorgt voor maatwerk en luxe aan betaalbare prijzen.

Vanuit thuisbasis Perignano (Pisa) veroverde Casabath met zijn strakke lijnen en moderne stijlen de wereld. Het Italiaanse design blinkt onder meer in een exclusieve winkel in Miami en wordt uitgevoerd tot in Rusland, Australië en China. Boven op de kwaliteit en duurzaamheid van de materialen en de aangeboren Italiaanse flair, staat Casabath garant voor praktische en functionele modules die in elke badkamer vlot zijn in te passen. Alle elementen zijn los te bestellen en perfect met elkaar te combineren. Zo creëer je een badkamer op maat, zonder belemmeringen. Een voorbeeld is de collectie van AIR, waarin glas, aluminium en eik gecombineerd worden tot een prachtig geheel.

Casabath is in deskundige en zorgzame handen bij Camee. De badkamerspecialisten van deze installateur kennen de collectie door en door en hebben het familiale enthousiasme met de Italiaanse fabrikant gemeen. Al 35 jaar is dit familiebedrijf gespecialiseerd in badkamerrenovaties en verwarming. Het vakmanschap en de zin voor kwaliteit en elegantie komen samen in de toonzaal met sanitair en tegels. Je ontdekt er in smaakvolle opstellingen alle nieuwe trends in de sector.

De stap van inspiratie naar realisatie is kleiner dan je denkt bij Camee. In tien werkdagen is de nieuwe badkamer van je dromen in jouw woning geïnstalleerd, volledig gepersonaliseerd. Voor elk werk wordt een gedetailleerde planning met maattekeningen en technische fiches opgemaakt. Het team van professionele technici en installateurs zorgt voor een vlekkeloze uitvoering. Wie interesse heeft, kan altijd een afspraak maken bij CAMEE voor een vrijblijvende badkameropmeting

(Spaanskwartier 68, 9170 De Klinge, info@camee.be, 03 770 52 33).

Most Popular

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

U ontvangt geen spam, enkel de laatste nieuwtjes en updates…

Dit verhaal delen:

Meer berichten

Interior

Interieur en service op maat

Met de afdelingen Home Decor en Floor Concepts bestrijkt Grutman Home Decor het hele interieurplaatje. Van het kleinste decoratief detail tot een totaalconcept: alles is in betrouwbare handen van deze familiezaak met de wortels diep in de sector. Laat je inspireren in de toonzalen en de kijkwoning en beleef de

Lees Meer »
Food

Maak kennis met de wijnen van Milamores

Milamores (duizend liefdes) telt 4 hechte vrienden die hun hart hebben verloren aan het Spaanse landschap en haar wijnen. Wij vinden het heerlijk om samen met familie en vrienden te tafelen en culinair te genieten van gastronomische gerechten. Kies hierbij de juiste wijn en er gaat een wereld voor je

Lees Meer »
Food

Drankentraditie sinds 1930

Dranken Vertessen staat al sinds 1930 dag in dag uit paraat voor de vele trouwe klanten, zowel bedrijven, particulieren als grote en kleine organisaties. En dit met een grote souplesse en klantgerichtheid, die familiebedrijven eigen is.

Lees Meer »