Italiaanse flair en Vlaamse knowhow

De ultieme kwaliteit en elegantie komen nog altijd uit Italië, ook in badkamers. De meubels van Casabath zijn daar een typevoorbeeld van. Staaltjes van de oneindige troeven van dit Italiaanse merk van badkamermaterialen zijn te bewonderen in de toonzaal van VERSANI, exclusief verdeler voor België, en in deze van de Waaslandse installateur Camee.

Als gereputeerd specialist in sanitair en verwarming, met een neus voor Italiaanse finesse, is de Kempense groothandel VERSANI verdeler van Casabath voor ons land. Daar maken installatiebedrijven met oog voor kwaliteit en klasse dankbaar gebruik van. De Waaslandse gespecialiseerde installateur Camee is daar een van. Camee werkt uitsluitend met hoogwaardige materialen. Een van de huismerken is daarom Casabath. Deze Italiaanse fabrikant van badkamermeubelen zweert bij kwalitatieve materialen als aluminium, marmer, eikenhout, graniet en monolith. Het volledige productieproces is in eigen handen van dit familiebedrijf met zijn gepassioneerde medewerkers. Dat zorgt voor maatwerk en luxe aan betaalbare prijzen.

Vanuit thuisbasis Perignano (Pisa) veroverde Casabath met zijn strakke lijnen en moderne stijlen de wereld. Het Italiaanse design blinkt onder meer in een exclusieve winkel in Miami en wordt uitgevoerd tot in Rusland, Australië en China. Boven op de kwaliteit en duurzaamheid van de materialen en de aangeboren Italiaanse flair, staat Casabath garant voor praktische en functionele modules die in elke badkamer vlot zijn in te passen. Alle elementen zijn los te bestellen en perfect met elkaar te combineren. Zo creëer je een badkamer op maat, zonder belemmeringen. Een voorbeeld is de collectie van AIR, waarin glas, aluminium en eik gecombineerd worden tot een prachtig geheel.

Casabath is in deskundige en zorgzame handen bij Camee. De badkamerspecialisten van deze installateur kennen de collectie door en door en hebben het familiale enthousiasme met de Italiaanse fabrikant gemeen. Al 35 jaar is dit familiebedrijf gespecialiseerd in badkamerrenovaties en verwarming. Het vakmanschap en de zin voor kwaliteit en elegantie komen samen in de toonzaal met sanitair en tegels. Je ontdekt er in smaakvolle opstellingen alle nieuwe trends in de sector.

De stap van inspiratie naar realisatie is kleiner dan je denkt bij Camee. In tien werkdagen is de nieuwe badkamer van je dromen in jouw woning geïnstalleerd, volledig gepersonaliseerd. Voor elk werk wordt een gedetailleerde planning met maattekeningen en technische fiches opgemaakt. Het team van professionele technici en installateurs zorgt voor een vlekkeloze uitvoering. Wie interesse heeft, kan altijd een afspraak maken bij CAMEE voor een vrijblijvende badkameropmeting

(Spaanskwartier 68, 9170 De Klinge, info@camee.be, 03 770 52 33).

Most Popular

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

U ontvangt geen spam, enkel de laatste nieuwtjes en updates…

Dit verhaal delen:

Meer berichten

Lifestyle

To Walk Again

De geliefde van een vriend had een ongeval en heeft sindsdien een beperking. Na 6 maanden stopt de revalidatie en moeten ze zich erbij neerleggen dat er eigenlijk geen verdere hulp meer geboden wordt. Wat nu…?

Lees Meer »
Trending

‘Set sail’ to Amalfi en Sicily met de Star Clipper

The world is a book and those who do not travel read only one page”

Deze spreuk raakt een gevoelige snaar. Reizen heb ik altijd heel uitdagend, avontuurlijk en fascinerend gevonden. Het vooraf plannen, de dagen aftellen en het ongeduld waarmee je uitkijkt naar die dag. Het geeft je vlinders

Lees Meer »
Art & Culture

Een kunstwerk waar jouw interieur om vraagt

Nicoline Ruiz, een Belgische kunstenares met Spaanse roots, geeft jouw interieur of toonzaal precies die artistieke touch waar die om vraagt. Formaat, materiaal en kleuren worden helemaal afgestemd op de plaats die je een elegante meerwaarde wil geven.

Lees Meer »
Lifestyle

Interview met Freelancefotograaf Joeri Peeters

Joeri Peeters behaalde in 2021 het QEP-label (Qualified European Photographer) in de categorie fashion. Het betekent een erkenning en beloning van professionele fotografen voor uitmuntendheid in hun fotografisch werk. Hij reisde de voorbije jaren ook enkele malen naar Londen als officieel fotograaf van Gary Numan en fotografeerde de man zowel

Lees Meer »