In een nieuwe winkel en met een nieuw logo bezorgt Lingerie Ria in Westmalle zichzelf een frisse make-over. De vele trouwe klanten mogen gerust zijn. De nieuwe look verandert niets aan het gemoedelijke, familiale karakter van deze traditiezaak.

Linda en haar dochters Lore en Lise namen vier jaar geleden de gevestigde waarde Lingerie Ria in het hartje van Westmalle over. Met respect voor de traditie van het huis gaven ze er met hun enthousiaste team een eigen touch aan. Daarin gaan ze nu nog een stapje verder. Aan de naam Ria, die in de wijde omgeving klinkt als een klok, voegden ze de conceptnaam ‘Bodies & Stories’ toe. “Omdat elk lichaam uniek is”, verduidelijken Linda, Lise en Lore. “Elk lichaam is mooi op zijn manier en heeft zo veel te vertellen. Wij begrijpen jouw verhaal en maken tijd om ernaar te luisteren.”

Het eigen verhaal van Lingerie Ria rust op vier pijlers. “Met ‘Oh zo comfortabel’ kiezen we voor comfortabele en duurzame artikelen. Want goede pasvormen, en kwalitatieve stoffen geven je een ongekend comfort. Met ‘Oh zo stijlvol’ draait het om mooie en stijlvolle kleding, zodat je je echt stralend voelt, in alle maten en modellen. Met ‘Oh zo persoonlijk’ ligt onze focus op ons gepersonaliseerd advies en onze aanpak op maat. Zowel bij uiteenlopende noden als bij bijzondere wensen, helpen we jou met de grootste zorg. Desnoods passen we aan met kleine retouches.

Met ‘Oh zo vertrouwelijk’ willen we dat je je bij ons helemaal op je gemak voelt. Je kan rekenen op ons luisterend oor, onze discrete en integere aanpak én ons betrokken advies in een ongedwongen sfeer. Je kan bij ons je verhaal kwijt!”

In oktober 2023 verhuisde Lingerie Ria naar een nieuw pand, vlak naast de huidige winkel. Je kunt er het vertrouwde aanbod bewonderen in een iets ruimer en lichter kader. Er is ruimte voor nieuwe merken en een nog comfortabelere winkelbeleving, met een parking achteraan de zaak. “We overgieten alles met een fancy en eigentijds sausje”, aldus de zaakvoerders. “Maar uiteraard blijven we onze visie en onze huidige aanpak trouw. We zijn en blijven een erg toegankelijke winkel waar iedereen vrij in en uit kan lopen en op dezelfde, gemoedelijke en gastvrije manier aangesproken en geholpen zal worden!”

Check zeker de website en de sociale media voor de nieuwe openingsuren.

www.ria-bodiesandstories.be
Instagram
Facebook

Openingsfoto: © Louisa Bracq

Most Popular

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

U ontvangt geen spam, enkel de laatste nieuwtjes en updates…

Dit verhaal delen:

Meer berichten

Interior

Italiaanse flair en Vlaamse knowhow

De ultieme kwaliteit en elegantie komen nog altijd uit Italië, ook in badkamers. De meubels van Casabath zijn daar een typevoorbeeld van. Staaltjes van de oneindige troeven van dit Italiaanse merk van badkamermaterialen zijn te bewonderen in de toonzaal van VERSANI, exclusief verdeler voor België, en in deze van de

Lees Meer »
Interior

Interieur en service op maat

Met de afdelingen Home Decor en Floor Concepts bestrijkt Grutman Home Decor het hele interieurplaatje. Van het kleinste decoratief detail tot een totaalconcept: alles is in betrouwbare handen van deze familiezaak met de wortels diep in de sector. Laat je inspireren in de toonzalen en de kijkwoning en beleef de

Lees Meer »
Food

Maak kennis met de wijnen van Milamores

Milamores (duizend liefdes) telt 4 hechte vrienden die hun hart hebben verloren aan het Spaanse landschap en haar wijnen. Wij vinden het heerlijk om samen met familie en vrienden te tafelen en culinair te genieten van gastronomische gerechten. Kies hierbij de juiste wijn en er gaat een wereld voor je

Lees Meer »