Lingerietraditie in nieuw jasje

In een nieuwe winkel en met een nieuw logo bezorgt Lingerie Ria in Westmalle zichzelf een frisse make-over. De vele trouwe klanten mogen gerust zijn. De nieuwe look verandert niets aan het gemoedelijke, familiale karakter van deze traditiezaak.

Linda en haar dochters Lore en Lise namen vier jaar geleden de gevestigde waarde Lingerie Ria in het hartje van Westmalle over. Met respect voor de traditie van het huis gaven ze er met hun enthousiaste team een eigen touch aan. Daarin gaan ze nu nog een stapje verder. Aan de naam Ria, die in de wijde omgeving klinkt als een klok, voegden ze de conceptnaam ‘Bodies & Stories’ toe. “Omdat elk lichaam uniek is”, verduidelijken Linda, Lise en Lore. “Elk lichaam is mooi op zijn manier en heeft zo veel te vertellen. Wij begrijpen jouw verhaal en maken tijd om ernaar te luisteren.”

Het eigen verhaal van Lingerie Ria rust op vier pijlers. “Met ‘Oh zo comfortabel’ kiezen we voor comfortabele en duurzame artikelen. Want goede pasvormen, en kwalitatieve stoffen geven je een ongekend comfort. Met ‘Oh zo stijlvol’ draait het om mooie en stijlvolle kleding, zodat je je echt stralend voelt, in alle maten en modellen. Met ‘Oh zo persoonlijk’ ligt onze focus op ons gepersonaliseerd advies en onze aanpak op maat. Zowel bij uiteenlopende noden als bij bijzondere wensen, helpen we jou met de grootste zorg. Desnoods passen we aan met kleine retouches.

Met ‘Oh zo vertrouwelijk’ willen we dat je je bij ons helemaal op je gemak voelt. Je kan rekenen op ons luisterend oor, onze discrete en integere aanpak én ons betrokken advies in een ongedwongen sfeer. Je kan bij ons je verhaal kwijt!”

In oktober 2023 verhuisde Lingerie Ria naar een nieuw pand, vlak naast de huidige winkel. Je kunt er het vertrouwde aanbod bewonderen in een iets ruimer en lichter kader. Er is ruimte voor nieuwe merken en een nog comfortabelere winkelbeleving, met een parking achteraan de zaak. “We overgieten alles met een fancy en eigentijds sausje”, aldus de zaakvoerders. “Maar uiteraard blijven we onze visie en onze huidige aanpak trouw. We zijn en blijven een erg toegankelijke winkel waar iedereen vrij in en uit kan lopen en op dezelfde, gemoedelijke en gastvrije manier aangesproken en geholpen zal worden!”

Check zeker de website en de sociale media voor de nieuwe openingsuren.

www.ria-bodiesandstories.be
Instagram
Facebook

Openingsfoto: © Louisa Bracq

Most Popular

To Walk Again

De geliefde van een vriend had een ongeval en heeft sindsdien een beperking. Na 6 maanden stopt de revalidatie en moeten ze zich erbij neerleggen dat er eigenlijk geen verdere

Nu lezen »

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

U ontvangt geen spam, enkel de laatste nieuwtjes en updates…

Dit verhaal delen:

Meer berichten

Trending

‘Set sail’ to Amalfi en Sicily met de Star Clipper

The world is a book and those who do not travel read only one page”

Deze spreuk raakt een gevoelige snaar. Reizen heb ik altijd heel uitdagend, avontuurlijk en fascinerend gevonden. Het vooraf plannen, de dagen aftellen en het ongeduld waarmee je uitkijkt naar die dag. Het geeft je vlinders

Lees Meer »
Partner

Een kunstwerk waar jouw interieur om vraagt

Nicoline Ruiz, een Belgische kunstenares met Spaanse roots, geeft jouw interieur of toonzaal precies die artistieke touch waar die om vraagt. Formaat, materiaal en kleuren worden helemaal afgestemd op de plaats die je een elegante meerwaarde wil geven.

Lees Meer »
Lifestyle

Interview met Freelancefotograaf Joeri Peeters

Joeri Peeters behaalde in 2021 het QEP-label (Qualified European Photographer) in de categorie fashion. Het betekent een erkenning en beloning van professionele fotografen voor uitmuntendheid in hun fotografisch werk. Hij reisde de voorbije jaren ook enkele malen naar Londen als officieel fotograaf van Gary Numan en fotografeerde de man zowel

Lees Meer »